Congres 26/05/2018

 

Het congres zal plaatsvinden in het uitzonderlijke kader van het hospitaal Onze-Lieve-Vrouw met de Roos in Lessen

Onze-Lieve-Vrouw-met de Roos hospitaal

Wenst u zich in te schrijven per mail voor dit congres? Klik hier.

Geachte collega’s,

 

Met groot genoegen nodigen wij u uit om deel te nemen aan het jaarlijkse congres van het KVVP dat op zaterdagvoormiddag 26 mei 2018 plaatsvindt in het cultureel centrum René Magritte, Theater Jean Claude DROUOT, 7860 LESSEN, Rue des Quatre Fils Aymon, 21.

Wij bieden de partners een bezoek aan het ziekenhuis Notre Dame à la Rose, één van de oudste hospitalen van Europa! Een statig en authentiek architecturaal geheel. Een plek vol emoties ook, en duizend facetten om te ontdekken: zijn barokke kapel, de kruisgang, zijn tuinen, ziekenzaal, klooster…

Het gezamenlijk banket wordt u aangeboden in de zaal l’Ecuelle.

Hieronder voegen wij het inschrijvingsformulier, de agenda van de algemene vergadering, een volmacht voor de algemene vergadering en alle nuttige informatie.

Graag ontvingen wij uw inschrijvingsformulier of uw inschrijving per mail en uw betaling voor het banket uiterlijk op donderdag 17 mei 2018.

Uw deelname aan dit congres is van groot belang voor de werking van het KVVP. Wij hopen dan ook u en uw partner te mogen begroeten.

 

 

Met collegiale groet,

 

Pierre PAPLEUX                                                                                                      Jean-Hwan TASSET

Congresvoorzitter                                                                                              Nationaal voorzitter

 

Voor een inschrijvingsformulier klik hier

Voor de agenda klik hier

Voor de praktische info klik hier

Voor een volmachtformulier klik hier

Voor de plattegrond van het cultureel centrum klik hier

De leden die hun bijdrage hebben betaald mogen deelnemen aan de stemming tijdens het congres. Voor meer info in verband met de betaling van uw bijdrage, klik hier.

Indien u uw lidmaatschap wenst aan te vragen (open voor alle vrede- en politierechters), klik hier